Wie zijn wij?

Praktijk St. Pieter is een huisartsenpraktijk met twee huisartsen: dhr Gaspard Knops en mw Floor Seveke. Daarnaast werken er ook twee assistentes: Vera Heitlager-Smeets en Quirine Quadakkers. Ook hebben we een praktijkondersteuner, Inge Palmen. Hieronder zullen zij zich even aan u voorstellen:

Gaspard Knops

Gaspard Knops

Oprichter van deze praktijk. Ik ben geboren te Geleen in 1961, haalde mijn artsenbul aan de universiteit van Maastricht in 1986. Hierna werkte ik als militair arts (Ossendrecht) en poortarts voor alle specialismen (Bergen op Zoom). In 1990 sloot ik de huisartsopleiding in Maastricht af waarna ik tot 1997 werkzaam was als waarnemend arts in huisartspraktijken en verpleeghuizen in Limburg en Brabant. Daarnaast volgde ik opleidingen in de acupunctuur, natuurgeneeskunde en neuraaltherapie (voornamelijk in Duitsland).

In april 1998 vestigde ik mijn eigen huisartspraktijk (nog zonder patienten) in Valkenburg aan de Geul. Inmiddels is de praktijk flink gegroeid. Ik ben getrouwd met Aline Kruit, als arts verbonden aan het U-Center te Epen. Samen hebben we drie dochters: Isabelle (1996), Anna (1998) en Maria (2002).

Floor Seveke

Floor Seveke

Ik werk sinds 2008 in deze praktijk als huisarts. Sinds 2010 ben ik mede-eigenaar. Geboren in Nijmegen, in 1973. Ik woon al sinds mijn studie aan de universiteit Maastricht (diploma 1999) in die stad. Na een jaar geriatrie in Sittard ben ik begonnen aan de huisartsopleiding. (diploma 2003). Daarna heb ik op diverse plekken in de regio gewerkt. Ook werkte ik aan de universiteit Maastricht, waar ik les gaf aan geneeskundestudenten. Omdat ik veel plezier beleefde aan het lesgeven begeleid ik ook nog co-assistenten. Dit kan gelukkig in de praktijk. Ik vind het belangrijk dat patienten zich geholpen voelen. Ik hoop dat te bereiken door goed te luisteren. Daarna kan ik bepalen hoe iemand het beste geholpen kan worden, altijd alles in overleg met de patient.

Renault Twizy

Duurzaamheid is iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Wij proberen dit als praktijk onder andere te verwezenlijken door met een elektrische auto te rijden. Persoonlijk probeer ik de auto steeds vaker te laten staan. Mijn woon-werk-verkeer doe ik zoveel mogelijk op de (elektrische) fiets. Ik heb spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag om de week. Verder hebben mijn man Ivo Geurts en ik 3 zoontjes (Julius, 2005, Merlijn, 2008 en Tobias, 2011).


Vera Heitlager -Smeets

Mijn naam is Vera Heitlager, geboren in 1988, opgegroeid in Geleen. Sinds mijn afstuderen in 2012 ben ik werkzaam als

doktersassistente in deze praktijk. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord en geholpen voelen. Het afwisselende werk binnen deze praktijk bevalt mij erg goed.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdagochtend en dinsdag of vrijdag om de week.

In 2013 ben ik getrouwd met Dion Heitlager en samen hebben wij een dochter Loïs (2015).Quirine Quadakkers

Ik heet Quirine Quadakkers en ik ben sinds 2014 met heel veel plezier werkzaam in onze huisartsenpraktijk. Ik heb 2 jongere broertjes en heb nagenoeg mijn hele leven in Voerendaal gewoond. Ik ga graag naar de bioscoop, hou van gezelligheid en ik dans met passie. Elke winter suis ik "met plezier" op de latten naar beneden.

Ik ben altijd vrolijk, luister goed naar patiënten en ik een probeer een oplossingsgerichte houding aan te nemen. Service en het welzijn van "onze patiënt" staat hierbij centraal.
Inge Palmen

Ik ben Inge Palmen, geboren in 1969, opgegroeid in Eijsden. Ik heb 16 jaren gewerkt op de intensive care afdeling van het Atrium Medisch Centrum Heerlen. Vanaf september 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik ervaar het werken in de huisartsenpraktijk als een nieuwe uitdaging, ik kom nu in aanraking met een heel ander aspect van de gezondheidszorg : van acute zorg over naar chronische zorgverlening. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag-ochtend en vrijdag.

Ik woon samen met Tom Dormans en wij hebben 2 dochters; Femke (2004) en Silke (2006). In mijn vrije tijd ben ik onder andere graag sportief bezig: ik wandel veel met onze 2 honden Ko en Kalle. Ik sport in een sportschool en regelmatig probeer ik te hardlopen door het heuvelland.

Yvonne Wils-Snel

Hallo allemaal.

Mijn naam is Yvonne Wils en ben in deze praktijk werkzaam als diabetesverpleegkundige. Ik ben geboren in februari 1958. Ben gehuwd en heb 2 kinderen, een zoon en een dochter. Beiden hebben

Yvonne Wils

het ouderlijk nest al verlaten. Na mijn opleiding tot verpleegkundige in 1980 ben ik op de hartbewaking gaan werken. Heb hiervoor een opleiding gevolgd. Na 20 jaar werken op de hartbewaking van het AZM was de tijd rijp om iets anders te gaan doen. In 2000 heb ik dan ook de overstap gedaan naar de diabeteszorg. Aan de Hoge School te Utrecht heb ik de post-HBO opleiding tot diabetesverpleegkundige gevolgd. Alle aspecten van de diabeteszorg hebben mijn pad gekruist. Van wetenschappelijk onderzoek, tot zorg in de kliniek en zelfs insulinepompen. Mijn voorkeur op dit moment is de diabeteszorg verlenen in de huisartsenpraktijk. Verder ben ik 7 jaar bestuurslid geweest van de landelijke beroepsvereniging, EADV. De beroepsvereniging voor diabeteszorgverleners. Mijn portefeuille was PR en in die hoedanigheid was ik ook lid van de redactie van het eigen vakblad, EADV magazine. Ik ben ook nauw betrokken geweest bij de realisatie van de nieuwe huisstijl van de EADV. Samen met twee collega's ben ik vaste gastdocente aan de Hoge school Zuid te Heerlen. Daar verzorgen wij het lespakket diabeteszorg voor de opleiding tot praktijkondersteuner huisarts. Gezamenlijk verzorgen we ook de scholingen en bijscholingen van de wijkverpleegkundigen. Uiteraard ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de EADV, de zogenaamde titelregistratie diabetesverpleegkundige. Vanaf 1 februari 2014 heb ik wettelijke bevoegdheid tot het zelfstandig voorschrijven van diabetesmedicatie. Mijn hobby's zijn koken en lekker eten en genieten van een glas wijn, wandelen met onze hond, lezen. Leuke dingen doen met de vrouwenvereniging. Ten slotte ben ik vrijwilliger bij Het Vlaams Kruis, vergelijkbaar met het Rode Kruis. Samen met andere vrijwilligers verzorgen wij EHBO posten op festivals, sportwedstrijden en andere evenementen. Jaarlijks help ik bij de EHBO lessen die gegeven worden.

Stagiairs

Al geruime tijd werken wij samen met verschillende opleidingsinstituten in de regio. Dat betekent dat u regelmatig een stagiair tegen kunt komen in onze praktijk. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, laat het weten aan de assistentes. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Medewerkers

Huisartsen
drs. G.B.R.M. Knops
drs. F. Seveke

Assistentes
Mevr. Vera Heitlager-Smeets
Mevr. Quirine Quadakkers

Praktijkondersteuners
Mevr. Inge Palmen
(Hart- en Vaatziekten, Long en Diabetes Mellitus)
Mevr. Mandy van den Hurk
(GGZ tot 24 jaar)
Mevr. Eline Schepers
(GGZ volwassenen en tot 24 jaar)

Diabetesverpleegkundige (azM)
Mevr. Yvonne Wils-Snel

Diëtiste
Mevr. Pia Peeters (voedingsadviesburo Humus)


VIM

Praktijk St. Pieter is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten voor eigen rekening bij een verwijzing voor onderzoek of consultatie door derden. Raadpleeg altijd eerst uw zorgverzekering!

Heeft u iets te melden aan ons over de praktijk, of over iemand die hier werkt? Een leuke gebeurtenis, of wellicht iets dat niet goed is gegaan? Vul hier ons feedbackformulier in.