Links up to date

30 maart 2018

Een aantal weblinks is veranderd, omdat er via deze site naar oude websites werd gelinkt. Mocht u nog verkeerde informatie tegen komen, horen wij dat graag!

Clinicus van het jaar

31 januari 2018

De studenten geneeskunde van de Universiteit Maastricht hebben Praktijk St Pieter gekozen als beste plek om het co-schap Huisartsgeneeskunde te volgen. Wij waren uiteraard zeer blij met deze erkenning. En we willen alle patiënten die zich door de verschillende co-assistenten hebben laten onderzoeken ook hartelijk bedanken. Wij zijn trots op ons team.

Griepvaccinaties 2017

23 oktober 2017

De "R" zit weer in de maand, dus het is tijd voor de jaarlijkse griepvaccinaties. Dit jaar vinden die plaats op 23 tot en met 27 oktober 2017. Tussen 15 en 17 uur kunt u binnen lopen. Neemt u de uitnodiging mee? Voor meer informatie kunt u hier klikken. Mocht u verhinderd zijn, neem dan even contact op met de assistente.

Extra Diëtiste

25 mei 2016

Per 1 juni hebben we een extra diëtiste in ons pand er bij: Pia Peeters. Zij heeft haar eigen praktijk in Eckelrade. Mensen die dat willen, kunnen nu dus ook in Valkenburg van haar expertise gebruik maken.

De website van haar praktijk vindt u hier.

Filmpje over chronische pijn

24 januari 2016

Chronische pijn is een toenemend verschijnsel in onze samenleving. Veel mensen krijgen er mee te maken. Het ontstaansproces is een complex geheel. Om het beter te begrijpen is er een kort filmpje gemaakt. Het duurt 5 minuten. Om het te bekijken klik hier.

Onderzoek naar kosten in de zorg.

13 februari 2015

Zie hier de link naar een onderzoek onder burgers naar kosten in de zorg. Ook zijn er ook actuele cijfers bekend. Zie hier.

Feedbackformulier

24 november 2014

Heeft u iets te melden aan ons? Een nieuwtje, een leuke gebeurtenis of wellicht een klacht? Vanaf nu kunt u een feedbackformulier invullen. Volg deze link of anders de link in de kolom van de medewerkers. Uw feedback wordt gelezen en indien het nodig is wordt u daarover gecontacteerd. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland.

Hoe krijg je baarmoederhalskanker of een afwijkende PAP-smear?

30 september 2014

Voor een instructiefilmpje klik hier.

Vragen over declaraties van ZIO?

9 september 2014

Is er een bedrag gedeclareerd van ZIO? Hier kunt u daarover uitleg vinden. Het gaat overigens niet van uw eigen risico af.
Hier vindt u informatie over declaraties van ZIO GGZ (praktijkondersteuner GGZ).

Onderzoek ontlasting

26 maart 2014

Moet u ontlasting inleveren voor onderzoek en heeft u een wc zonder plateau? Dit kan een oplossing zijn.

Noodnummers

Spoedgevallen
Werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
043-6014499 → optie 1

Weekend/Avond
Huisartsenpost Maastricht (graag legitimatie bij de hand houden als u belt)
043-3877777


Praktijk Sint Pieter

Oosterweg 15
6301 PX Valkenburg a/d Geul

Toon op de kaart →

Telefoon 043-6014499

Herhaalrecept online doorgeven

U kunt uw herhaalrecept via deze website online doorgeven.

Inschrijven als patiënt bij onze praktijk

Bent u verhuisd, of wilt u overstappen naar een andere huisarts? U kunt zich hier direct aanmelden als patiënt bij onze praktijk.

Praktijk St. Pieter is niet aansprakelijk voor de eventuele kosten voor eigen rekening bij een verwijzing voor onderzoek of consultatie door derden. Raadpleeg altijd eerst uw zorgverzekering!

Afspraak maken

U kunt online een afspraak maken bij een van onze huisartsen. U kunt meteen zien welke data en tijden nog beschikbaar zijn.

Feedbackformulier

Heeft u ons iets te melden? Een nieuwtje, een leuke gebeurtenis of wellicht een klacht? Vanaf nu kunt u ons via deze website feedback geven.

Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg.

Weblinks

Op de weblinkspagina plaatsen wij interessante of nuttige links naar websites m.b.t. medische zaken.

Medisch Centrum Valkenburg

Voor telefoonnummers van andere zorgaanbieders binnen Medisch Centrum Valkenburg klikt u hier.